Friday, 29 March 2013

CPUV Campaign NUFFNANG 27&28:Nilai Uni-A day & Olay Big Bang

Assalamualaikum..

Terima kasih buat NUFFNANG untuk CPUV Campaign yang ke 27 dan 28 sepanjang setahun berblog.Alhamdulillah,masih ada lagi rezeki walaupun blogging da slow sekarang ni.Kali ni CPUV dari NILAI UNIVERSITY dan OLAY BIG BANG.


So,sekarang ni tengah running 3 CPUV Campaign




Terima kasih,terima kasih dan terima kasih untuk semua yang masih sudi klik-klik iklan NUFFNANG saya.Korang memang terbaik lah ..hikhik (>.<)


10 kaki blogger komen:

Sue-Rya Qistina said...

tahniah!!! murah rezeki. saya punya 2 CPUV je tgh menari2. hehehe

cik amal said...

wahh!! tahniahh kak :)

Cik Nur™ said...

tahniah..rezeki.. :)

Nabeel Fikree said...

wah tahniah! tahniah! hehe kita satu pun tak lekat dari mula blogging. belum ada rezeki kot..

Mieya Atiera said...

TAHNIAH. murah rezeki blog ini :)

Khairul Zamri said...

tahniah :) terbaik tu iklan :)

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

AyueJean AJ said...

Tahniah dik..
Ada jugak kan... =D

ZieMarziah said...

amboihhh masyuk!

lowongan kerja terbaru said...

salam kenal dan selamat ya.......

kalau bole tahu, berapa nich jumlah /kliknya?

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com