Tuesday, 12 March 2013

Kembali:CPUV Campaign Nuffnang 25 & 26

Assalamualaikum..

Akhirnya hari ni berjaya jugak melawat blog GPP yang semakin tenggelam..Hampir 2 bulan meninggalkan dunia blogging,hari ini ambil masa seminit dua menaip entry..

Untuk permulaan , hari ni just nak update pasal NUFFNANG ..lama sangat tak update rasa macam blur plak nak taip ape kan..Nasib lah NUFFNANG penyelamat entry hari ni..

Sepanjang dah lama tak blogging ni ada 3 CPUV yang melekat tapi yang still running sekarang tinggal 2 sahaja iaitu CPUV yang ke 25 U-MOBILE UNLIMITED MOBILE PLAN dan CPUV yang ke 26 KOTEX OVERNIGHT Q113 ..Thanx NUFFNANG sebab masih lagi beri CPUV Campaign walaupun blog ni dah seaktif dulu..





Okey lah,setakat ni je kot entry permulaan untuk kembali blogging..Semoga dengan entry ni,dapat lah kembali mencari semangat blogging ..Lastly,terima kasih dan terima kasih untuk semua yang melawat blog ni sepanjang masa saya tak blogging ni ..Insyaallah,akan kembali lagi selepas ini dengan entry yang lebih menarik..

6 kaki blogger komen:

Mrs Velentine said...

tahniah..klik u mobile

AQ Eyfa said...

kembali berblogging :-)

AyueJean AJ said...

Welcome back... =D

Cik Nur™ said...

wahh..kalau dah rezeki tu tak kemana kan...

Mieya Atiera said...

wahh.. tahniah :)

Kesuma Angsana said...

tahniah yer...

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com