Friday, 15 March 2013

NUFFNANG BLOGBUSTER apakah sebenarnya ?

Assalamualaikum..

Hari ni cek email dan dapat email dari NUFFNANG mengenai campaign NUFFNANG BLOGBUSTER.Siap dapat assigment lagi tuh..kena wat video..Actually,masih lagi kurang paham apa yang di maksudkan dengan NUFFNANG BLOGBUSTER ni. Semua orang dapat ke email dari Nuffnang ni ni nak tau tau..sebab first time dapat email macam .jadi teruja nak tau ..hikhik..



Pihak NUFFNANG suruh wat video dulu sebelum campaign DIGI EASY PREPAID BLOGBUSTER ni boleh di jalankan di blog GADIS PECINTA PINK. Nak wat video ni kena kreatif kan ..tapi apakan daya saya bukan orang nya.. memang nak join tapi huaa ..tak pandai nak wat video ni .tapi kalau tak join memang rugi. Mana tau bertuah dan terpilih video yang kita wat ,sebulan kot iklan ni running kat blog..lama kan ..

So,tengah-tengah fikir-fikirkan semula ni nak join atau tak .Sebab due date  19 March.tinggal berapa hari je lagi..takut tak sempat je nak siap kan video..Ada tak yang dapat NUFFNANG BLOGBUSTER ni ? korang join tak ?


P/S:Siapa tau Nuffnang BLOGBUSTER CAMPAIGN ni ape eh sebenarnye ?

8 kaki blogger komen:

Sally Yatiey said...

Apa Nuffnang Blogbuster ni? :)

zafira othman said...

gua dpt emel ape entah, tak ingat dah. tapi mcm sme je kot

Crafty Nieya said...

aaaa ! akak ! kite pun dapat sebenarnya nie ?! ape nak buat ?? hehe

Mieya Atiera said...

Mieya pon dapat jugak. Still berkira-kira sama ada nak join atau tak. nak buat video tu, payah.

ADEEYA said...

Saya pun dapat tapi tak tahu apa kebendanya. Lepas tu nak kena buat video lagi lah tak reti :/

cci said...

eh.. tetiba muncul ni.. eheh...

Shida Radzuan said...

wahhh bestnya ma dpt :)

LoLi said...

xpandai nak bikin :(

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com