Saturday, 22 March 2014

5 CPUV NUFFNANG

Assalamualaikum..

fuhh fuhh ..lame tak update belog ..tetiba update je terus pasal NUFFNANG ..hewhew ..biasalah kan orang berbudi kita berbahasa tak gitu kan ..sebenarnya CPUV NUFFNANG atleast tiap bulan mesti dapat 1 even tak berblog .tapi takdelah banyak sangat nilai nya ..cukup-cukup jelah nak wat beli gula-gula ..huhu ..Tapi apa-apa pun terima kasih lah encik NUFFNANG ..Kali ni banyak pulak kali die nak kasi .5 weyh ..kalo aktif ni berblog confirm berbaloi-baloi .. tapi apa kan daya kemalasan tak mampu di bendung ..terima lah apa yang ada .aih aih ..apelah yang merapu panjang-panjang sangat ni kan ..Just nak say thanz NUFFNANG untuk 5 CPUV .

 .. .. 

Insyaallah ,maybe next time nak cerita pasal tempat praktikal ..kalo rajin lah kan ..doa-doakan lah daku menjadi seorang yang rajin ..ahakz ..okey le kekawan ,satu lagi nak bagitau ni kalo sudi follow lah Instagram saya ..hoho .INSTAGRAM:http://instagram.com/aidatulakma90

8 kaki blogger komen:

eimah siti said...

fuhh...lamanya tak nampak....byk nya CPUV...heee....dah boleh mula tulis blog balik kot ni...hee =)

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah rezeki, congrats dear...

Anonymous said...

Congrates sis ")

Aisyah Az said...

tahniah ya sis.. murah rezeki =)

Cik Siti MAR said...

saya baru follow awak #2000..

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... PP,

wah... meriah nyer cpuv.. tahniah,

mselim3

jijoi joi said...

time kasih atas infonya...saya budak baru belajar...kalau ada masa mai la singgah kat blog saya
http://rahsialelakikacak.blogspot.com kalau nak tolong klik nuffnang pun ok juga

shahdiana said...

best tu..meriah nuffnang dia.... tahniah...

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com