Sunday, 19 October 2014

Niat jadi Blogger Tegar Semula..

Assamualaikum..

Lama dah tinggal blog yang serba pink ni.sesungguhnya diri ini amat rindu untuk berblog .rindu nak blogwalking,join contest bagai,rindu nak komen-komen segala macam.aihh.tapi apakan daya niat tak kesampaian lagi untuk kembali aktif .bilalah boleh wat comeback dengan semangat yang baru dan idea-idea yang bernas untuk blog yang dah terumbang-ambing ni.Dan satu persoalan yang bermain di fikiran aku,agaknya ada lagi tak blogger yang masih ingat akan blog pink ni.?tanya macam blogger famous plak kan..hihi..

Lat but not least,Doakan aku kembali menyertai dunia blogger dengan semangat yang baru dan idea-idea yang berkembang pesat..Happy Blogwalking Guys~


3 kaki blogger komen:

shahdiana said...

welcome back... :D

Arol Mubin said...

Saya! o/ Saya masih ingat lagi blog pink nie sebab dulu selalu lepak kat sini. Semoga akak akan aktif blogging semula seperti dulu. :D

luqman zakaria said...

luqman pon ingt nak jadi blogger tegar balik tp macam xcukup masa jer skg dengan kerja pe semua..hehe..insyaallah lepas nih kena semangat sikit nk blogging macam dulu..

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com