Monday, 9 December 2013

TOLONG SAYA URGENT:MENCARI TEMPAT PRAKTIKAL

Assalamualaikum..
hukhukhuk ..Sedih nya ..masih tak dapat tempat praktikal lagi ..dah la tinggal 1bulan je nak abis study ..aduh pening lah.praktikal start bulan Februari 2014 nanti ..Kawan-kawan ada tak tau tak tempat atau syarikat yang ada sediakan latihan industri area Kuala Lumpur ,,Urgent sangat da nih..dah pening search kat internet ..any suggestion tak ? bidang Admin,managemet,HR ..

Harap-harap ada suggestion ..PERLUKAN DENGAN KADAR SEGERA !! help me :(

7 kaki blogger komen:

cik amal said...

amal xboleh tolong.. sorry sgt2 :(

Normi Nieza said...

hantar jer mana2 syarikat ..sure ada yang ambik student praktikal..

Anim Daim said...

ini sahaja yang saya boleh tolong

try lah apply kat jkr:

https://www.jkr.gov.my/page/1419

LHDN:

http://www.ohjob.info/2011/11/praktikal-latihan-industri-di-cawangan.html

KorN said...

mudah.my mungkin boleh membantu

fuza said...

moga sukses ye

♥♥ Nur ♥♥ said...

alaaaa yunk! comp sy ank amek temporary admin untuk 3 bulan... tp kt subang berdekatan dengan MYDIN USJ...
berminat tak???kami pon nak pakai urgent
klu berminat leh kot 012-2414635
or hantar CV kt mas_muslimah@yahoo.com

Hanif Idrus said...

Salam singgah ...dah lama tak kesini

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com