Sunday, 8 December 2013

Yeahh:Google Pagerank menapak ke PAGERANK 2

Assalamualaikum ..

Im back im back ..hewhew ..dah lama tak menaip ..hari ni nak menaip jap 20-30 patah perkataan ..hehe..tu je yang mampu kan.Ok lah tu dari tak de langsung kan kan ..Actually baru je lepas menerjah blog ENCIK INI .Then, terjatuh minat pulak kat entry beliau yang INI INI INI .Entry pasal pagerank blog ..So,nak jugak menyemak semak PAGERANK blog yang tunggang terbalik ni ..agak-agak berapa lah kan ..yang dulunya tahun lepas PAGERANK 1 je.Then,sekarang dah naik kepada PAGERANK 2..Yeahhh.OK ada perubahan walaupun daku tak rajin macam dulu nak berblog ..hoho ..

Kalau korang nak cek blog lah terus ke link GOOGLE PAGERANK .Mudah sahaja hanya copy paste URL blog korang.Then,boleh lah cek okey !!


Actually PAGERANK ni banyak kepentingn nya kepada blogger..So,kalau korang nak tahu apa KELEBIHANNYA boleh lah klik link yang INI .Memang terbaik !! Okey la korang dah terlebih patah perkataan pulakk ..hoho ..Jumpa lagi next time ..SELAMAT BERBLOGGING (^_^)

6 kaki blogger komen:

Nick Nashram said...

tahniah, pasne boleh la target PR3 pulak ye..rajin2 update :)

Arol Mubin said...

Wah! Blog nie dah PR2. Tahniah, kak! Harap lepas nie lebih rajin update blog macam dulu. Hehehe! :D

Normi Nieza said...

tahniah..:)

MissNadia said...

woww.. dua oklah.. Kalau N cek entah berapa la agaknya.. huhuu

anyway, good info. nak try juga tengok

Nurfaezah Abdullah said...

keep it up ^^

izan mama mia said...

tahniah
pencapaian yg mberangsangkan

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com