Monday, 11 November 2013

Penting:Mohon Bantuan Segera !!

Assalamualaikum ..

Di sini saya ingin memohon pertolongan kawan-kawan blogger seandainya ada masa free dan lapang untuk View,like dan komen video hasil tugasan berkumpulan saya di YOUTUBE ..Kalau ada masa lah kan hewhew ..

Korang tekan link ni untuk terus ke video https://www.youtube.com/watch?v=03i2dRtPiYQ .Tak pun korang boleh search je VIDEO IKLAN UUM .Nak upload video kat blog ni tapi line termatlah mendukacitakan ..huh ..So,korang klik line tu je eh ..hikhik ..

Segala kerjasama anda semua saya dahului dengan ucapan tersangat-sangat terima kasih (^_^) hee..peace !!


2 kaki blogger komen:

sharmiza shahar said...

okay..hihi..sy pon student so paham.. :d

fuza said...

assalam..shout box awak tido ler

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com