Saturday, 19 October 2013

Comeback selepas 3 bulan menyepi

Assalamualaikum ..

Lama sungguh rasenye tak log in blog ..Last post entry Julai lepas .hampir 3 bulan  ..hewhew..Dah tak terurus da blog ni ..sob sob sob .. sedih kot ..nak blogging tapi takde masa free macam dolu-dolu ..hari-hari  duk menyibukkan diri dengan tugasan yang tak putus-putus di final year ni .. bulan dua tahun hadapan pulak dah nak start internship ..huh ..berdebar rasenye sebab tak tau lagi placement kat mana ..

Sekarang ni memang tak boleh bagi komitmen nak berblog.Maybe tahun hadapan ada sinar untuk berblog kembali siapa tahu kan.But,untuk masa sekarang memang belum boleh aktif lagi ..hukhuk..Untuk masa sekarang i just need fokus untuk semester last ni..Tahu-tahu jelah kan kalau dah blogging ni addicted sampai nak berhenti pun sayang.tapi,bila da berhenti ini lah jadi nya . berpisah tak bertemu lagi ..hehe ..

Ok lah,korang panjang umur jumpa lagi ..hikhik.Wish me luck for this final semester okey ..happy blogging semua ..


5 kaki blogger komen:

Cik Nur™ said...

semoga berjaya Akma.. :)

Nurfaezah Abdullah said...

fae pun busy ngan final year tapi rindu nak berblog hahaha assignments ketepikan dulu.

fuza said...

All d best ye

hazwan hairy said...

welcome back..hery bru nk aktif semula..ahha

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,
Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com