Monday, 29 July 2013

Terima Kasih NUFFNANG:15 CPUV Campaign sepanjang tidak aktif berblog

Assamualaikum..

Dah lama tak menaip ..hari ni gagahkan diri menaip untuk encik NUFFNANG sayang ..hewhew..Bukan ape orang berbudi kita berbahasa,orang memberi kita merasa kan kan ..Dah lama tak menaip pasal NUFFNANG ni ..sekali sekala kena amik hati beliau kan kan ..hehe ..

Sepanjang hampir 3 Bulan kurang berblog ni Nuffnang hadiahkan hampir 15 CPUV campaign..tapi sayang nya tak berblogging ..earning nya boleh la lepas-lepas makan KFC,MC Donald,Marrybrown,pizza hut ..aip-aip bulan puasa ni semua makanan nak sebut..haha ..apa-apa pun tetap bersyukur dalam duk diam ni ada gak rezeki dari NUFFNANG..So,terima kasih sangat tau tau Nuffnang sebab tak penah miss tiap bulan kasi CPUV Campaign kt blog GPP ni..

Sekarang ni tengah ada 5 lagi CPUV tengah running ..Alhamdulillah rezeki nak raya dari NUFFNANG .


Yang kat bawah ni pulak CPUV yang telah di kreditkan ..Selalu nya tiap kali dapat CPUV mesti publish entry tapi memandang kekangan masa tak sempat nk wat entry ..hukhuk ..last entry cpuv pada 20 April lepas..punya lah lame kan ..boleh klik sini kalau nak tengok SINI .



So,sepanjang hampir setahun dengan NUFFNANG ni da hampir 50 CPUV/BUFFERED EARNING da dapat ..terima kasih daun keladi ..lain kali kasi lagi ye NUFFNANG  ..hehe..

Oklah,kalau korang semua rajin klik-klik lah iklan NUFFNANG kita ye ..hehe ..Salam Ramadhan untuk semua tulus iklas dari pemilik blog http://akmaluv90.blogspot.com/ ..

17 kaki blogger komen:

Normi Nieza said...

tahniah..:)

dear xila said...

wah lebatnyaaa hehe tahniah nohhh

Ρυαи Gојεѕ said...

wa, taniah awak :)

Farah Waheda Wahid said...

wah tahniah dan banyaknya cpuv dia... tapi apa yang kakak perhatikan siapa yang kurang aktif tu lah yang banyak terima cpuv...akak ni baru ada 5 ketul jer ni... he he he... akak tumpang happy yer...

huny madu said...

Wahhhh bestnya..! Banyak cpuv yang tengah running

sharmiza shahar said...

wahh, boleh share tak tips nak senang dapat BE?? dah lama sy tunggu...huhu

Che Rosliza Che Mat said...

dah lama akak tak singgah sini...tahniah...

Aidy Izzuddin said...

tuan rumah, camne eh nak dapatkan CPUV tue?

Aminin said...

Salam ramadhan...
tahniah dapat banyak dari Nuff...

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

fuza said...

rezki tu..Alhamdulillah..

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin.

Hotlink satu

iskandarx[dot]com

fuza said...

rezki tuh..
Alhamdulillah

Amirul Amir said...

wahhhhhh, hehehehe :) no-ordinaryblog(BlogKartunDunia)

Marou Apple Hijau said...

wah alhamulilah..rezeki namanya..


Entri Baru Update Tadi: Jualan Merdeka 50% The Body Shop

nur farahain said...

Nice entri ! hye rakan blogger , ain dtg singgah sini dan komen, singgah lah blog ain
BLOG AIN DISINI
follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

hasyimahshe said...

best nyeeeee

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com