Thursday, 6 June 2013

Terjah:Singgah Melawat Blog Terbiar

Assalamualaikum ..

huh..huh..bersawang da blog ni..sebulan lebih di tinggal kan oleh tuannya yang membawa hati yang lara teramat sangat..opsss ..hehe ..finally,hari ni dapat juga taip menaip di blog pink ni..seriusly,rindu sangat nak blogging macam dolu-dolu..tapi apakan daya tak mampu seperti dulu ..aih..sedih-sedih .

entah ada ke tak yang masih ingat tentang kewujudan blog ni kan ..Apa-apa pun korang ingat ke tak,baca tak baca entry ni daku tetap terbitkan jugak entry ni .entry untuk diri sendiri.entry syok sendiri kot ..hehe ..

By the way,sekarang ni tengah final exam untuk semester 6 ..sekejap je rasa dah hujung sem..pejam celik dah nak cuti sem pulak ..dan sem depan dah sem 7 ..sem last di UUM tercinta sebelum menjalani praktikum ..Insyaallah Januari 2014 nanti ..

Tulah salah satu sebabnya mengurangkan waktu mengadap blog sebab dah nak sampai kemuncak waktu study..orang cakap waktu kritikal dah ni..need more focus.then tulah yang menyebabkan kestressan selalu dan menjadi malas nak blogging ..



So,sekarang ni baru je lepas exam 2 paper ..tinggal lagi 5 paper bakal menyusul minta dijwab.hukhuk ..Doakan saya dapat dipermudahkan menjawab exam ye ..hukhuk .er paper sem ni semua susah-susah kot.So,pada kawan-kawan yang final exam macam saya,wish you all GUD LUCK okeyh..sama-sama kita DOA,USAHA & TAWAKAL.Oklah semua,ada masa insyaallah jumpa lagi di masa akan datang..take care (^_^) 

Terima kasih sebab baca entry ni ~~~

7 kaki blogger komen:

coklat susu said...

all the best sis..
waa dulu sy stdy kt matrik kedah..agak dekat ja ngn uum..

Farez Shah said...

good luck for your exam.
jom join segmen saya, saya blogger baru belajar
http://farezshahevil.blogspot.com/2013/06/segmen-jom-jadi-bloglist-dan-blog.html

Bahrain Ramlan said...

ALL THE BEST k..

Sue Lynnda said...

Jemput join first time GA saya yer.

http://syurgakasih.blogspot.com/2013/06/saya-buat-giveaway.html

Waalid5035 ™ said...

moga berjaya dgn cemerlang ye...buat yg terbaek!!!

Miszyuyu said...

hai sy datang dari contest http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html .. jom join ramai2 :")

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Wah aida..6june..skrg dah..17julai..lama tinggalkan blog syg,hehe. Aida fokus lah dulu study ya..

Kalau ada masa, aida bleh cuba buat entry simple, mcm quotes n buat auto-publish..jadi, blog still hidup.. :)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com