Thursday, 25 April 2013

NUFFNANG BLOGBUSTER:DIGI K-POP CONTEST

Assalamualaikum..

Campaign NUFFNANG BLOGBUSTER datang lagi ..kali ni DIGI K-POP CONTEST pulak..Seronok sangat bila dapat NUFFNANG BLOGBUSTER ni sebab earning masyuk tapi tulah kena wat video.Nilah yang lemahni ..sibuk tak sempat nak bervideo ni.aih,mang rugi ..yang campaign first hari tu DIGI EASY PREAPAID BLOGBUSTER pun tak join ..rugi kan .







Kali ni pihak NUFFNANG suruh wat video yang ada selitkan GWIYOMI ..Almaklum bertetepatan lah lah dengan konsert ASIA SUPER SHOWCASE in Malaysia yang bakal berkunjung tidak lama lagi.So.pada yang nak wat video GWIYOMI ni boleh lah ikut step dalam gambar kat bawah ni..Mana tau untung badan menang contest dapat tengok konsert SNSD,AOA and Shinwa ..



Pada yang terlebih minat nak tau lebih-lebih banyak tentang contest GWIYOMI ni boleh klik dekat page DIGI YOUTH ..(^_^).. 


P/S:Nak buat video GWIYOMI tapi belum cukup comel ..hahaha ..

6 kaki blogger komen:

Mrs Velentine said...

buatlah mesti comel

hazwan hairy said...

mcm nak buat tp pikir balik rkyat malaysia ni rmai yg mulut2 puaka..so mls la..haha

Mieya Atiera said...

tuan punya blog tak nak join ke? ahaks

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Teena Tna said...

Tahniah !!!
Btw nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too. :)

insanbiasabiasa.blogspot.com

9n0L4 said...

lame dh kot tak cek nuffnang. hehe. entah ape jadi tak tahu la. :)

 
Copyright© All Rights Reserved by Akmaluv90@blogspot.com